Apartman Dimitrieski

1
6
1
4
1

Apartman „Dimitrieski“ se nalazi u tihom dijelu grada Višegrada na oko 60 metara od magistralnog puta ka Užicu. Od centra grada je udaljen 500 metara i do Andrićgrada i starog mosta se stiže za oko 10 minuta laganog hoda.

Apartman „Dimitrieski“ je funkcionalno uređen stan sa dnevnim boravkom, kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, toaletom i prostranim kupatilom sa veš mašinom. Ovo ga čini idealnim mjestom za miran porodični odmor, ali i za sve goste koji žele da se odmore u udobnom i prostranom apartmanu daleko od buke i problema. Apartman posjeduje dvije sobe sa odvojenim ležajevima, i jednu sobu sa francuskim ležajem. Sve sobe su opremljene krevetima sa udobnim spužvastim dušecima i jastucima. Pored kablovske televizije i pristupa bežičnom internetu, gostima je na raspolaganju mini biblioteka sa društvenim igrama.

U sklopu apartmana, gosti mogu da se opuste i uživaju na tarasi sa zidanim roštiljem i klub namještajem za 8 osoba kao i u dvorištu ispod pergole. Privatni parking može da primi dva automobila, dok je za motore i bicikle obezbjeđen pristup zatvorenoj garaži. Tokom boravka u našem apartmanu, gostima stoje na raspolaganju i bicikli koje mogu besplatno koristiti da obiđu Višegrad. Zainteresovanim gostima nudimo i organizaciju plovidbe Drinom.

Lokacija

Zapratite nas